Patientenfolder

Patientenfolder

Ondanks dat de praktijk vanwege het Corona-virus gesloten is, heeft het team van Dent All Care in de tussenliggende tijd allerlei werkzaamheden achter de schermen verricht om ons serviceniveau nog verder te verhogen. Zo is de praktijk geschilderd, zijn de protocollen weer tegen het licht gehouden en is een informatiefolder opgesteld. U kunt de inhoud van de folder lezen door hier op te klikken.

>> Klik hier voor de informatiefolder <<

 

Gesloten t/m 28 april 2020

Belangrijke Mededeling!

De gezondheid van de medemens en onszelf staat voorop. Daarom zijn wij in ieder geval t/m 28 april gesloten. Wij verlenen alleen acute zorg en zijn dagelijks telefonisch bereikbaar (Maandag t/m donderdag van 8.00 t/m 17.00 uur en vrijdag van 8.00 t/m 12.00 uur). Wij verzoeken u te allen tijde eerst telefonisch contact met ons op te nemen en niet zelf naar de praktijk te komen.

Onder acute zorg wordt verstaan:

 • *Trauma (ongevallen)
 • *Nabloeding na een behandeling
 • *Acute, heftige pijn die niet met pijnstillers te onderdrukken is
 • *Acute ontstekingen

Mocht u symptomen hebben van het Coronavirus en een acute tandheelkundige klacht: Neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet zelf naar de praktijk in verband met het voorkomen van verdere verspreiding van het virus.

Naast acute zorg zijn er behandelingen die niet direct behandeld hoeven te worden, maar soms ook niet weken uitgesteld kunnen worden. U kunt hierbij denken aan:

 • *Pijn die nog wel te onderdrukken is m.b.v. pijnstillers
 • *Uitgevallen of afgebroken vullingen
 • *Afgebroken tanden of kiezen
 • *Problemen met uw kunstgebit
 • *Ernstige tandvleesinfecties
 • *Scherpe randen die pijn en/of beschadiging van tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben
 • *Losse spalkjes

In bovenstaande situaties kunt u telefonisch contact met ons opnemen. De tandarts kan dan een inschatting maken hoe acuut de klacht is. Het kan zijn dat, op het moment dat we weer (gedeeltelijk) open gaan, u snel geholpen wordt of wellicht kan de zorg überhaupt geen weken uitgesteld worden.

Afspraken voor niet acute behandelingen worden tot nader orde uitgesteld . Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe afspraak te maken. Wij willen u verzoeken niet zelf te bellen, wij vergeten u echt niet, maar zullen moeten kijken welke behandelingen prioriteit hebben als de praktijk weer open gaat.

Wij gebruiken de komende periode om ons optimaal voor te bereiden op de fase waarin de praktijk weer (gedeeltelijk) geopend mag worden. Uiteraard zullen wij in dit proces nauwgezet de richtlijnen van het RIVM volgen. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. Desalniettemin zien wij er naar uit u weer in onze praktijk te ontvangen.

Wij realiseren dat het sluiten van onze praktijk voor veel mensen ongemak met zich mee brengt, maar we rekenen op uw begrip. Zorg goed voor uzelf en uw medemens.

Met vriendelijke groet,

Team Dent All Care

Gefeliciteerd!

Gewoon Gaaf

Mondhygiënistes Kari-Anne van der Heijden heeft met succes haar certificaat behaald van Gewoon Gaaf. Gewoon Gaaf is een preventiemethode die ouder en kind laat inzien wat de eigen invloed is op het ontstaan en vooral het voorkomen van gaatjes. Wie goed zijn tanden poetst en er een verstandig consumptiepatroon op nahoudt, kan zijn gebit gewoon gaaf houden!

Wijzigingen in de praktijk

Vera van Houwelingen

Zoals u wellicht weet, studeert collega-tandarts Mirl Burger Geneeskunde. Binnenkort start zij met het lopen van co-schappen en hierdoor lukt het haar helaas niet meer om binnen onze praktijk werkzaam te zijn.

Om de continuïteit van onze praktijk te waarborgen, zijn wij op zoek gegaan naar een vervangende tandarts. Met ingang van 30 april zal Vera van Houwelingen werkzaam zijn binnen onze praktijk op maandag van 8.00-17.00 uur en op woensdag van 13.00-20.00 uur. Vera heeft haar opleiding gevolgd aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen. Zij heeft affiniteit met het behandelen van kinderen en het omgaan met angstige patiënten.

Wijzigingen in de praktijk

Graag breng ik u op de hoogte van diverse wijzigingen in mijn praktijk. Inmiddels 12 ½ jaar geleden heb ik mij gevestigd in Leerdam. Het was een vliegende start, want binnen drie maanden ging ik van 0 patiënten naar een volle agenda. Ook daarna is de praktijk continu groeiende geweest. Ik wil u dan ook hartelijk danken voor uw vertrouwen in mij en mijn teamleden.

In de tussentijd is er veel wet- en regelgeving bijgekomen, waardoor het managen van de praktijk steeds meer tijd kost. Dit heeft mij doen besluiten op zoek te gaan naar een collega waar ik de patiëntenzorg mee kan delen, zodat ik meer tijd krijg voor de organisatie van de praktijk.

Personele bezetting
Graag stel ik u voor aan mijn collega-tandarts Louise Ting. Louise is sinds jaar en dag woonachtig in Utrecht en heeft de opleiding Tandheelkunde voltooid aan de ACTA in Amsterdam. Louise heeft affiniteit met het behandelen van kinderen en angstige patiënten. Preventie heeft zij hoog in het vaandel staan.

Nieuwe mondhygiëniste

afbeelding1Via onze website willen we u informeren dat de mondhygiëniste waarbij u onder behandeling bent per 1 maart 2017 niet meer verbonden is aan de praktijk. Sara Jaber werkte als ZZP-er. Wellicht is het u niet ontgaan dat er voor ZZP-ers veel onduidelijkheid is omtrent de nieuwe wetgeving.

Sara Jaber heeft bij een andere praktijk, waar zij eveneens werkzaam is, de kans gekregen om toe te treden tot een maatschap. Dit neemt voor haar als ZZP-er veel onzekerheid weg en hoewel ik het spijtig vind, begrijp ik haar keuze volledig.

Sara werkte de ene week op maandag (08.00 uur – 17.00 uur) en de andere week op dinsdag (08.00 uur – 20.00 uur) in mijn praktijk. Per 1 maart draagt zij haar werkzaamheden over aan Renée Maasland.

Renée is in januari 2008 afgestudeerd. Sinds die tijd is zij in 2 praktijken werkzaam. Op 1 van die werkplekken miste zij de uitdaging. Dat heeft haar doen besluiten zich als ZZP-er aan Dent All Care te verbinden met de intentie een langdurige werkrelatie aan te gaan.  Renée omschrijft zichzelf als rustig en perfectionistisch. Ze behaalt graag goede resultaten. Angstige patiënten komen vaak bij haar, dat vindt ze een uitdaging en het geeft haar ook een goed gevoel om ze te behandelen.

Zomersluiting

Van 30 juli tot en met 21 augustus zijn wij gesloten in verband met de vakantie. Mocht u in deze periode een tandarts nodig hebben, dan kunt u onze praktijk bellen. U wordt dan via onze voicemail doorverwezen naar de vervangende tandarts van dat moment.

Goede zorg voor alle tanden

Leerdam · Het centrum van Leerdam heeft er sinds vorig jaar een nieuwe onderneming bij: Tandartspraktijk Dent All Care en Gaaf!, een winkel met mondverzorgingsproducten.

Tandarts Willeke Hoegee staat voor de naam van haar praktijk: mondzorg voor iedereen. Voor alle mensen en voor praktisch alle mondproblemen. Samen met een mondhygiënist, drie preventie-assistentes, een klinisch prothesetechnicus, een officemanager en twee baliemedewerksters verzorgt ze dagelijks tandheelkundige zorg. “We vormen een heel fijn team en zijn enorm op elkaar ingespeeld. Klanten merken dat ook aan de sfeer. Natuurlijk staat kwaliteit voorop, maar wij maken ook tijd om even met klanten te praten. Je leert mensen kennen in de tandartsstoel. Ik ben er van overtuigd dat kwaliteit ook wordt bepaald door wat jouw klant in de stoel ervaart.”

media

Verhuizing Dent All Care

Graag willen we u ervan op de hoogte brengen dat tandartspraktijk Dent All Care gaat verhuizen naar een nieuwe locatie in Leerdam. Per 23 december 2013 heten we u van harte welkom in ons nieuwe pand, gevestigd aan Vlietskant 10.

Na negen fijne jaren aan de Koningin Emmalaan in Leerdam, is het tijd voor iets nieuws. Door strengere wet- en regelgeving is het niet mogelijk om in het huidige pand te blijven. Dit heeft te maken met looproutes in het pand.

Dent All Care is ook actief op Facebook Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes, tips en weetjes? Vind ons leuk!