Uitbreiding team Dent All Care

Uitbreiding team Dent All Care

Vanaf 5 september wordt het behandelteam uitgebreid met tandarts Geerdine Stravers. Geerdine heeft haar opleiding tandheelkunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Wij heten haar van harte welkom en hopen op een langdurige samenwerking.

Patiëntenstop

Tot op heden hadden wij een patiëntenstop, maar door de komst van Geerdine kunnen wij gelukkig weer nieuwe patiënten toelaten. Heeft u bekenden teleur moeten stellen, dan kunt u ze inlichten dat inschrijven weer mogelijk is via www.dentallcare.nl

Tandartspraktijk Dent All Care uit Leerdam doneert aan Stichting MUS

LEERDAM • Dent All Care, is een moderne en jonge praktijk die zich volledig inzet voor het behouden en realiseren van een gezond, sterk en mooi gebit. Met daarbij het doel om iedere patiënt een zo prettig mogelijke behandeling te geven, met daarbij alle aandacht en professionaliteit.

Jaarlijks doneert Dent All Care een deel van de winst aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting MUS.

Stichting MUS is zeer verheugd dat zij een deel van de winst zullen ontvangen in de vorm van een donatie. “Wij zijn dankbaar dat naast inzet en betrokkenheid van toekomstige bewoners, ouders, broers en zussen, netwerk, gemeente, ook ondernemers zich voor MUS inzetten, zoals Dent All Care.”

Inrichting
MUS heeft voor de realisatie financiële middelen nodig. De zorg bij Stichting MUS zal betaald worden uit persoonsgebonden budgetten van de bewoners. De huur en inrichting van de appartementen zullen de bewoners zelf betalen.

Om de inrichting van de algemene ruimtes, zoals de huiskamer, keuken en tuin te financieren zijn er sponsoren, donaties en giften wenselijk.

Sinds juli 2021 is Stichting MUS door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Deze goedkeuring is belangrijk omdat een donateur nu de schenking kan aftrekken van de belasting, omdat MUS als een organisatie voldoet aan de eisen van een ANBI. “Daarnaast betekent het dat wij, de Stichting, geen schenkbelasting hoeven te betalen over de ontvangen schenkingen.”

Meer informatie over Dent Alle Care en Stichting MUS is te vinden op de website: https://www.dentallcare.nl. Kijk ook eens op https://www.stichtingmus.nl.

Originele artikel: https://www.hetkontakt.nl/regio/vijfheerenlanden/301470/tandartspraktijk-dent-all-care-uit-leerdam-doneert-aan-stichtin

Patientenfolder

Ondanks dat de praktijk vanwege het Corona-virus gesloten is, heeft het team van Dent All Care in de tussenliggende tijd allerlei werkzaamheden achter de schermen verricht om ons serviceniveau nog verder te verhogen. Zo is de praktijk geschilderd, zijn de protocollen weer tegen het licht gehouden en is een informatiefolder opgesteld. U kunt de inhoud van de folder lezen door hier op te klikken.

>> Klik hier voor de informatiefolder <<

 

Gesloten t/m 28 april 2020

Belangrijke Mededeling!

De gezondheid van de medemens en onszelf staat voorop. Daarom zijn wij in ieder geval t/m 28 april gesloten. Wij verlenen alleen acute zorg en zijn dagelijks telefonisch bereikbaar (Maandag t/m donderdag van 8.00 t/m 17.00 uur en vrijdag van 8.00 t/m 12.00 uur). Wij verzoeken u te allen tijde eerst telefonisch contact met ons op te nemen en niet zelf naar de praktijk te komen.

Onder acute zorg wordt verstaan:

 • *Trauma (ongevallen)
 • *Nabloeding na een behandeling
 • *Acute, heftige pijn die niet met pijnstillers te onderdrukken is
 • *Acute ontstekingen

Mocht u symptomen hebben van het Coronavirus en een acute tandheelkundige klacht: Neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet zelf naar de praktijk in verband met het voorkomen van verdere verspreiding van het virus.

Naast acute zorg zijn er behandelingen die niet direct behandeld hoeven te worden, maar soms ook niet weken uitgesteld kunnen worden. U kunt hierbij denken aan:

 • *Pijn die nog wel te onderdrukken is m.b.v. pijnstillers
 • *Uitgevallen of afgebroken vullingen
 • *Afgebroken tanden of kiezen
 • *Problemen met uw kunstgebit
 • *Ernstige tandvleesinfecties
 • *Scherpe randen die pijn en/of beschadiging van tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben
 • *Losse spalkjes

In bovenstaande situaties kunt u telefonisch contact met ons opnemen. De tandarts kan dan een inschatting maken hoe acuut de klacht is. Het kan zijn dat, op het moment dat we weer (gedeeltelijk) open gaan, u snel geholpen wordt of wellicht kan de zorg überhaupt geen weken uitgesteld worden.

Afspraken voor niet acute behandelingen worden tot nader orde uitgesteld . Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe afspraak te maken. Wij willen u verzoeken niet zelf te bellen, wij vergeten u echt niet, maar zullen moeten kijken welke behandelingen prioriteit hebben als de praktijk weer open gaat.

Wij gebruiken de komende periode om ons optimaal voor te bereiden op de fase waarin de praktijk weer (gedeeltelijk) geopend mag worden. Uiteraard zullen wij in dit proces nauwgezet de richtlijnen van het RIVM volgen. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. Desalniettemin zien wij er naar uit u weer in onze praktijk te ontvangen.

Wij realiseren dat het sluiten van onze praktijk voor veel mensen ongemak met zich mee brengt, maar we rekenen op uw begrip. Zorg goed voor uzelf en uw medemens.

Met vriendelijke groet,

Team Dent All Care

Dent All Care is ook actief op Facebook Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes, tips en weetjes? Vind ons leuk!