Menu

Dent All Care doneert aan Stichting MUS

LEERDAM • Dent All Care, is een moderne en jonge praktijk die zich volledig inzet voor het behouden en realiseren van een gezond, sterk en mooi gebit. Met daarbij het doel om iedere patiënt een zo prettig mogelijke behandeling te geven, met daarbij alle aandacht en professionaliteit.

Jaarlijks doneert Dent All Care een deel van de winst aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting MUS.

Stichting MUS is zeer verheugd dat zij een deel van de winst zullen ontvangen in de vorm van een donatie. “Wij zijn dankbaar dat naast inzet en betrokkenheid van toekomstige bewoners, ouders, broers en zussen, netwerk, gemeente, ook ondernemers zich voor MUS inzetten, zoals Dent All Care.”

Inrichting
MUS heeft voor de realisatie financiële middelen nodig. De zorg bij Stichting MUS zal betaald worden uit persoonsgebonden budgetten van de bewoners. De huur en inrichting van de appartementen zullen de bewoners zelf betalen.

Om de inrichting van de algemene ruimtes, zoals de huiskamer, keuken en tuin te financieren zijn er sponsoren, donaties en giften wenselijk.

Sinds juli 2021 is Stichting MUS door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Deze goedkeuring is belangrijk omdat een donateur nu de schenking kan aftrekken van de belasting, omdat MUS als een organisatie voldoet aan de eisen van een ANBI. “Daarnaast betekent het dat wij, de Stichting, geen schenkbelasting hoeven te betalen over de ontvangen schenkingen.”

Meer informatie over Dent Alle Care en Stichting MUS is te vinden op de website: https://www.dentallcare.nl. Kijk ook eens op https://www.stichtingmus.nl.

Originele artikel: https://www.hetkontakt.nl/regio/vijfheerenlanden/301470/tandartspraktijk-dent-all-care-uit-leerdam-doneert-aan-stichtin

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Weekend Gesloten

We zijn telefonisch bereikbaar tijdens de volgende openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 11.45 uur en 12.45 - 16.00 uur

Contact

Afspraak

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.