Menu

De praktijk

Onze praktijk, Dent All Care, is een moderne en jonge praktijk die zich volledig inzet voor het behouden en realiseren van een gezond, sterk en mooi gebit. Met daarbij het doel om iedere patiënt een zo prettig mogelijke behandeling te geven, met daarbij alle aandacht en professionaliteit.

De naam zegt het eigenlijk al: Mondzorg voor iedereen. Voor alle mensen en voor praktisch alle mondproblemen. Dent All Care houdt rekening met de beleving en eventuele angsten van haar patiënt. Zo heeft onze praktijk een speciaal geursysteem, zodat het niet ruikt naar de bekende “tandartsengeur”.

Naast tandarts Willeke Hoegee werkt een team van vakkundige en professionele medewerkers zoals één mondhygiëniste, drie preventie-assistentes, een klinisch prothesetechnicus, een officemanager en twee baliemedewerksters bij Dent All Care. Met een heel fijn en goed op elkaar ingespeeld team, verzorgen wij dagelijks tandheelkundige zorg.

Kwaliteit staat bij Dent All Care uiteraard voorop, maar de sfeer in onze praktijk is ook belangrijk. We vinden het belangrijk om onze patiënten te leren kennen; en dat lukt goed in de tandartsstoel.


Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Weekend Gesloten

We zijn telefonisch bereikbaar tijdens de volgende openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 11.45 uur en 12.45 - 16.00 uur

Contact

Afspraak

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.