Menu

Route en bereikbaarheid

Hieronder vind u routebeschrijvingen naar onze praktijk, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Tandartspraktijk Dent All Care is toegankelijk voor invaliden. Zowel voor als achter ons pand kunt u (betaald) parkeren. De praktijk is gelegen in het centrum van Leerdam. Aan de Vlietskant (nummer 10), naast het Spruijtpad en vlakbij supermarkt Albert Heijn.

U kunt op locatie (aan de Vlietskant) met een blauwe kaart parkeren. Op donderdagochtend is het niet mogelijk om aan de voorkant van de praktijk te parkeren i.v.m. de wekelijkse markt.

Met het openbaar vervoer

Informatie over het bus- en treinvervoer in de regio vindt u op www.arriva.nl. Voor een specifieke route naar onze praktijk, gaat u naar 9292.nl.

Met de trein

Vanuit Dordrecht en Gorinchem neemt u de trein richting Geldermalsen en vanuit Geldermalsen neemt u de trein richting Dordrecht. De trein stopt op het NS-station Leerdam.

Vanuit Utrecht en ’s Hertogenbosch neemt u de trein naar Geldermalsen. In Geldermalsen stapt u over op de trein richting Dordrecht.

Met de bus

Lijn 85 vanuit Utrecht (centraal station) rijdt in ongeveer 45 minuten naar Leerdam. Uitstappen bij halte NS station Leerdam.

Met de auto

Ga naar Google Maps en klik op de linkerkant van de pagina onder het adres op Route om een routebeschrijving te krijgen.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Weekend Gesloten

We zijn telefonisch bereikbaar tijdens de volgende openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 11.45 uur en 12.45 - 16.00 uur

Contact

Afspraak

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.