Menu

Donatie voor Het vergeten kind

Donatie voor Het vergeten kind

Jaarlijks schenkt tandartspraktijk Dent All Care een gedeelte van de praktijkopbrengst aan een goed doel. De personeelsleden kunnen zelf een goed doel aangeven en dit jaar is gekozen voor Het Vergeten Kind. Dinsdag 26 maart werd de cheque overhandigd.

In ons land wonen maar liefst 100.000 kinderen in onveilige of onleefbare thuissituaties. Ze krijgen niet de liefde en aandacht die ze nodig hebben.

Het Vergeten Kind is een kleine, professionele en informele organisatie die zich vanaf 2009 inzet voor kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie of noodgedwongen verblijven in een opvanglocatie.

Hun doel is dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen, zodat zij uitgroeien tot gelukkige volwassenen en volwaardig meedoen in de maatschappij. Dat doen we door aandacht te vragen voor deze problematiek bij het brede publiek en de politiek, zodat de situatie voor kwetsbare kinderen structureel verbetert. Maar ook door het organiseren van kinderactiviteiten, waarbij zij even ‘gewoon’ kind kunnen zijn.

Het Vergeten Kind is Dent All Care enorm dankbaar voor de donatie en zal deze besteden aan een kinderactiviteit.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Weekend Gesloten

We zijn telefonisch bereikbaar tijdens de volgende openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 11.45 uur en 12.45 - 16.00 uur

Contact

Afspraak

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.