Wijzigingen in de praktijk

Wijzigingen in de praktijk

Graag breng ik u op de hoogte van diverse wijzigingen in mijn praktijk. Inmiddels 12 ½ jaar geleden heb ik mij gevestigd in Leerdam. Het was een vliegende start, want binnen drie maanden ging ik van 0 patiënten naar een volle agenda. Ook daarna is de praktijk continu groeiende geweest. Ik wil u dan ook hartelijk danken voor uw vertrouwen in mij en mijn teamleden.

In de tussentijd is er veel wet- en regelgeving bijgekomen, waardoor het managen van de praktijk steeds meer tijd kost. Dit heeft mij doen besluiten op zoek te gaan naar een collega waar ik de patiëntenzorg mee kan delen, zodat ik meer tijd krijg voor de organisatie van de praktijk.

Personele bezetting
Graag stel ik u voor aan mijn collega-tandarts Louise Ting. Louise is sinds jaar en dag woonachtig in Utrecht en heeft de opleiding Tandheelkunde voltooid aan de ACTA in Amsterdam. Louise heeft affiniteit met het behandelen van kinderen en angstige patiënten. Preventie heeft zij hoog in het vaandel staan.

Tevens is per 1 maart Renée Maasland, woonachtig in Vianen, gestart in de functie van mondhygiëniste en kindertandverzorgster. Zij zal Sara Jaber vervangen die is toegetreden tot een maatschap in een praktijk in Dordrecht. Renée omschrijft zichzelf als rustig en perfectionistisch. Ze behaalt graag goede resultaten. Angstige patiënten komen vaak bij haar, dat vindt ze een uitdaging en het geeft haar ook een goed gevoel om ze te behandelen.

Het is de bedoeling dat u altijd dezelfde tandarts krijgt. Alleen bij spoedbehandelingen kan hier in overleg met u vanaf worden geweken als het hierdoor mogelijk is dat uw pijnklacht sneller verholpen wordt.

Openingstijden

Met ingang van 1 april 2017 zijn de openingstijden als volgt:

Maandag                08.00 – 17.00
Dinsdag                  08.00 – 18.00
Woensdag              09.00 – 17.00
Donderdag             08.00 – 17.00
Vrijdag                    even weken 08.00 – 12.00 Alleen mondhygiëniste aanwezig
oneven weken gesloten

Niet nagekomen afspraken
Een terugkerend probleem in onze organisatie is dat steeds meer mensen hun afspraken vergeten of te laat afzeggen. Om dit probleem te ondervangen ontvangt u van ons als extra service een afspraakherinnering via de email of sms. Desondanks gebeurt het dagelijks dat mensen niet komen opdagen.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u een afspraak wilt afzeggen of verplaatsen. Daarbij het verzoek om dit minstens 24 uur van tevoren te doen.

 

Dent All Care is ook actief op Facebook Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes, tips en weetjes? Vind ons leuk!