Verhuizing Dent All Care

Verhuizing Dent All Care

Graag willen we u ervan op de hoogte brengen dat tandartspraktijk Dent All Care gaat verhuizen naar een nieuwe locatie in Leerdam. Per 23 december 2013 heten we u van harte welkom in ons nieuwe pand, gevestigd aan Vlietskant 10.

Na negen fijne jaren aan de Koningin Emmalaan in Leerdam, is het tijd voor iets nieuws. Door strengere wet- en regelgeving is het niet mogelijk om in het huidige pand te blijven. Dit heeft te maken met looproutes in het pand.

Om aan deze eisen te voldoen, zou de praktijk aan de Koningin Emmalaan verbouwd moeten worden  en zou er één behandelkamer komen te vervallen. Hierdoor zou er te weinig capaciteit zijn om ons huidige patiëntenbestand van goede zorg te kunnen voorzien. Vandaar dat we besloten hebben te verhuizen. Het pand wordt een stuk groter, maar voor u verandert er niets; we blijven met dezelfde mensen op dezelfde hoeveelheid behandelkamers werken. Ons uitgangspunt blijft een persoonlijk en prettig contact.

Praktijk voor jeugdtandverzorging Kids Only! gaat in ons huidige pand verder. We hebben gemerkt dat hier enige verwarring over is. Doordat we ruim een jaar in één pand hebben gewerkt, weten sommige ouders niet zo goed bij wie hun kind onder behandeling is. In principe is uw kind onder behandeling bij Dent All Care en worden de kinderen ook verwacht op de Vlietskant. Mocht uw zoon of dochter toch bij Kids Only! onder behandeling zijn, dan krijgt u hier nog bericht van.

Op 23 december 2013 opent tevens onze winkel Gaaf! haar deuren. Bij Gaaf! kunt u onder andere terecht voor mondverzorgingsproducten en voor advies en vragen over deze producten.

Dent All Care is ook actief op Facebook Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes, tips en weetjes? Vind ons leuk!