Onze praktijk

Onze praktijk, Dent All Care, is een moderne en jonge praktijk die zich volledig inzet voor het behouden en realiseren van een gezond, sterk en mooi gebit. Met daarbij het doel om iedere patiënt een zo prettig mogelijke behandeling te geven, met daarbij alle aandacht en professionaliteit.

De naam zegt het eigenlijk al: Mondzorg voor iedereen. Voor alle mensen en voor praktisch alle mondproblemen. Dent All Care houdt rekening met de beleving en eventuele angsten van haar patiënt. Zo heeft onze praktijk een speciaal geursysteem, zodat het niet ruikt naar de bekende “tandartsengeur”.

Naast tandarts Willeke Hoegee werkt een team van vakkundige en professionele medewerkers zoals één mondhygiëniste, drie preventie-assistentes, een klinisch prothesetechnicus, een officemanager en twee baliemedewerksters bij Dent All Care. Met een heel fijn en goed op elkaar ingespeeld team, verzorgen wij dagelijks tandheelkundige zorg.

Kwaliteit staat bij Dent All Care uiteraard voorop, maar de sfeer in onze praktijk is ook belangrijk. We vinden het belangrijk om onze patiënten te leren kennen; en dat lukt goed in de tandartsstoel.

Dent All Care is ook actief op Facebook Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes, tips en weetjes? Vind ons leuk!