Menu

Online consult

Gratis online consult!
 

Hoe werkt het?

1. Klik hierboven op de button om naar de website te gaan voor een vrijblijvend gratis virtueel consult. Je komt dan op de Engelstalige website Orthodontic Screening. Deze website is voor al je vragen orthodontie (beugels), bleken, facings, implantaten, vragen over vullingen etcetera.

2. Als eerste hebben wij een aantal gegevens van jou nodig en moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Nadat je dit hebt gedaan maak je een account aan met jouw e-mailadres en een door jouw gekozen wachtwoord. Dit moet je doen omdat wij anders onze bevindingen niet naar je toe kunnen mailen. Bewaar deze gegevens goed, want deze heb je ook weer nodig als je ons antwoord wil lezen en wil inzien, want dan moet je opnieuw inloggen.

3. Daarna ga je de volgende foto’s van je gebit uploaden:

  1. Jouw glimlach waarop je tanden goed zichtbaar zijn. Na het uploaden controleer je de foto. Als de foto goed is, klik je op ‘Continue’ om door te gaan naar de volgende stap.
  2. Jouw gebit dat van dichtbij goed zichtbaar is. Je kunt deze foto maken door met je vingers je lippen opzij te trekken.
  3. Jouw ondergebit dat goed zichtbaar is.
  4. Jouw bovengebit dat goed zichtbaar is.
  5. De rechterkant van jouw gebit terwijl je de kiezen op elkaar bijt.
  6. De linkerkant van jouw gebit terwijl je de kiezen op elkaar bijt. Controleer de foto en na goedkeuring, klik je op ‘Continue’ om door te gaan naar de laatste stap.

4. Bij de laatste stap van het virtueel consult geef jij aan wat jouw tandheelkundige vraag is en klik je op ‘Submit’ om jouw aanvraag te versturen.

Nadat jij alle gegevens en foto’s hebt verstuurd, zie je een bevestiging en zullen wij jouw foto’s en jouw vraag bespreken in ons team. Je krijgt van ons bericht met daarin onze bevindingen en de antwoorden op jouw vragen. Wij streven er naar om binnen 5 werkdagen jouw virtual consult te behandelen.

Je hoeft niet ingeschreven te staan bij onze praktijk. Het online virtueel consult is voor iedereen toegankelijk en kan door iedereen gratis worden aangevraagd.

Er zijn geen kosten verbonden aan het virtueel consult. Wij zullen jou een gratis advies geven waarin wij je aangeven welke mogelijkheden er zijn, wat wij daarin voor jou zouden kunnen betekenen en wat wij je aanraden qua behandeling. Het is geheel vrijblijvend.

Wij streven er naar om binnen vijf werkdagen jouw virtueel consult te behandelen.

Een virtueel consult is geen second opinion. We kunnen nooit een goede second opinion uitvoeren zonder röntgenfoto’s en aanvullende informatie.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Weekend Gesloten

Contact

Afspraak

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.