Nieuwe mondhygiëniste

Nieuwe mondhygiëniste

afbeelding1Via onze website willen we u informeren dat de mondhygiëniste waarbij u onder behandeling bent per 1 maart 2017 niet meer verbonden is aan de praktijk. Sara Jaber werkte als ZZP-er. Wellicht is het u niet ontgaan dat er voor ZZP-ers veel onduidelijkheid is omtrent de nieuwe wetgeving.

Sara Jaber heeft bij een andere praktijk, waar zij eveneens werkzaam is, de kans gekregen om toe te treden tot een maatschap. Dit neemt voor haar als ZZP-er veel onzekerheid weg en hoewel ik het spijtig vind, begrijp ik haar keuze volledig.

Sara werkte de ene week op maandag (08.00 uur – 17.00 uur) en de andere week op dinsdag (08.00 uur – 20.00 uur) in mijn praktijk. Per 1 maart draagt zij haar werkzaamheden over aan Renée Maasland.

Renée is in januari 2008 afgestudeerd. Sinds die tijd is zij in 2 praktijken werkzaam. Op 1 van die werkplekken miste zij de uitdaging. Dat heeft haar doen besluiten zich als ZZP-er aan Dent All Care te verbinden met de intentie een langdurige werkrelatie aan te gaan.  Renée omschrijft zichzelf als rustig en perfectionistisch. Ze behaalt graag goede resultaten. Angstige patiënten komen vaak bij haar, dat vindt ze een uitdaging en het geeft haar ook een goed gevoel om ze te behandelen.

Renée zal werkzaam zijn op de dinsdag van 08.00 uur – 17.00 uur en tweewekelijks op vrijdag van 08.00 uur – 12.00 uur.

Dit betekent dat de behandeling in de avond vervalt. Mocht dit voor u een probleem zijn dan is een mondhygiëniste in Schoonrewoerd, Karin Dijkers, bereid de behandeling over te nemen. Zij is werkzaam als vrijgevestigde mondhygiëniste en ook in de avond geopend. Haar behandelvisie komt overeen met die bij Dent All Care waardoor de behandeling probleemloos overgenomen kan worden. Als u de behandeling bij Karin Dijkers wilt voortzetten, zou u mij dan willen berichten via de mail (info@dentallcare.nl) of telefonisch (0345-633445) dan zorg ik dat uw gegevens doorgezonden worden zodat de mondhygiëniste over de behandelhistorie beschikt.

Indien uw eerstvolgende afspraak op maandag of dinsdagavond staat ingepland zal de receptioniste, Liesbet Mouthaan, u binnenkort benaderen om uw afspraak te verzetten.

Dent All Care is ook actief op Facebook Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes, tips en weetjes? Vind ons leuk!