Route en bereikbaarheid

Hieronder vind u routebeschrijvingen naar onze praktijk, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Tandartspraktijk Dent All Care is toegankelijk voor invaliden. Zowel voor als achter ons pand kunt u (betaald) parkeren. De praktijk is gelegen in het centrum van Leerdam. Aan de Vlietskant (nummer 10), naast het Spruijtpad en vlakbij supermarkt Albert Heijn.

Met het openbaar vervoer

Informatie over het bus- en treinvervoer in de regio vindt u op www.arriva.nl. Voor een specifieke route naar onze praktijk, gaat u naar 9292.nl.

Met de trein

Vanuit Dordrecht en Gorinchem neemt u de trein richting Geldermalsen en vanuit Geldermalsen neemt u de trein richting Dordrecht. De trein stopt op het NS-station Leerdam.

Vanuit Utrecht en ’s Hertogenbosch neemt u de trein naar Geldermalsen. In Geldermalsen stapt u over op de trein richting Dordrecht.

Met de bus

Lijn 85 vanuit Utrecht (centraal station) rijdt in ongeveer 45 minuten naar Leerdam. Uitstappen bij halte NS station Leerdam.

Met de auto

Ga naar Google Maps en klik op de linkerkant van de pagina onder het adres op Route om een routebeschrijving te krijgen.

Dent All Care is ook actief op Facebook Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes, tips en weetjes? Vind ons leuk!